Máte zájem o PR Brunch?

Organizujeme toto setkání třikrát ročně. Pokud máte zájem o účast, nechte nám své kontaktní údaje a my Vás na příští rádi pozveme.

Více

Děkujeme za registraci

Formulář pro registraci byl úspěšně odeslán.
Nejpozději do týdne Vám zašleme bližší informace.

Těšíme se na viděnou.

Event

PR Brunch 20: Jak bude vypadat PR průmysl po roce 2030?

7. 9. 2023

Zpět na seznam seminářů

Dvacáté konání PR Brunche přineslo netradiční obsah a zajímavé hosty z Čech i ze zahraničí.

Agentura PRAM Consulting ve spolupráci s Médiářem srdečně přivítal všechny public relations odborníky na výjimečný PR Brunch, který se konal ve čtvrtek 7. září. Tato prestižní série seminářů tentokrát oslavila své dvacáté konání a přinesla netradiční obsah v podobě křtu nově vydané knihy Patrika Schobera, kterou vydává Premium Media Group.

Svět prochází obdobím významných změn a nových výzev. Pandemie, geopolitická situace a klimatické změny formují novou realitu, která ovlivňuje naše životy, práci i obchodování. V tomto kontextu má komunikace lídrů klíčový vliv na úspěch jejich organizací.

Jubilejní dvacátý PR Brunch, který je dlouhodobě respektovanou platformou pro setkávání odborné veřejnosti a sdílení poznatků z oblasti public relations přivítal řečníky, kteří mimo jiné přispěli k vydání knihy.  Crispin Manners, ONVA Consulting, Petra Koudelková z FSV UK, Veronika Dvořáková z Havel & Partners a Tomáš Berger ze společnosti Monitora.

Hlavním bodem programu bylo představení a křest knihy „Od public relations k leadershipu“, kterou napsal zakladatel agentury PRAM Consulting, Patrik Schober. Tato kniha slouží jako cenný průvodce, jak komunikovat správně a ve správný čas. Účastnící semináře se dozvěděli, jak organizace mohou v budoucnu získat důvěru veřejnosti, proměnit každý utracený halíř v korunu leadershipu či jak uspokojit touhu stakeholderů zachránit svět.

Zajímá vás, jak vypadaly předchozí PR Brunche a co bylo jejich tématem? Více informací najdete na našem blogu.

Pokud se chcete registrovat k odběru newsletteru a aktuálních informací ohledně PR Brunche, kontaktujte nás na prbrunch@pram.cz.

 

Place-icon Magenta Experience Center, Arkády Pankrác - přízemí u bočního vchodu z ulice Hvězdova
Time-icon 7. 9. 2023 v 09:00

Registrace

Omlouváme se, ale kapacita registrací pro tento event byla vyčerpána.