Zajímáte se o trendy v PR?

Jsme jedna z nejprogresivnějších PR agentur. Pokud Vám můžeme jakkoli pomoci, nechte nám své kontaktní údaje a my Vás budeme kontaktovat.

Více

Děkujeme za registraci

Formulář pro registraci byl úspěšně odeslán.
Nejpozději do týdne Vám zašleme bližší informace.

Těšíme se na viděnou.

Blog

8. 6. 2023

PR na pozadí války

Veřejné vztahy ve střední a východní Evropě představují specifické výzvy v oblasti komunikace, které vyžadují zvláštní pozornost a strategický přístup.

Celá zpráva

26. 4. 2023

Poznáme nepravdivou informaci?

Zejména v této době pokládáme za užitečné rozumět správně informacím. Na sociálních sítích, ale i v dalších informačních kanálech narůstá počet lživých zpráv. Rozhovor s Patrikem Schoberem.

Celá zpráva

7. 7. 2020

Krize ukázala sílu partnerství #WorldcomStrong

Naší zásadní hodnotou je dodávat klientům nový impulz prostřednictvím komunikace. Díky dlouholetým dobrým vztahům s našimi partnery ve Worldcomu můžeme klientům nabízet také mezinárodní pohled na PR a zároveň aplikovat nové trendy v oboru.

Celá zpráva

21. 8. 2019

Technologické trendy roku 2019

Lékařské vyšetření pod dohledem virtuálního ošetřovatele, ohebný telefon, který lze transformovat do tabletu, hlasoví asistenti v autech, plně elektrická motorka nebo chytrý termostat, to vše představuje realitu nebo blízkou budoucnost běžného života.

Celá zpráva

6. 8. 2018

Seriál #2: Data-driven storytelling

Data-driven storytelling vám umožní poskytnout redakční a tvůrčí rámec pro oslovení správného publika s příběhy, které jsou pro ně důležité. Uvedený přístup umožňuje výzkum a analýzu publika v reálném čase v rámci Paid, Earned, Shared a Owned médiích.

Celá zpráva

30. 7. 2018

Seriál #1: Data-driven storytelling

Buďte proaktivní a měňte obsah na základě konkrétní zpětné vazby namísto pouhých odhadů a získejte co nejvíce z vašeho rozpočtu při realizaci integrovaných, extrémně zaměřených a vysoce efektivních sdělení.

Celá zpráva